BetonMaster

Производитель

Amestecuri de beton

Beton la un preț de chilipir în Moldova

Materiale de calitate

Produsele noastre sunt testate temeinic înainte de a vă ajunge.

O atitudine specială pentru fiecare client

Managerul nostru vă va ajuta să alegeți produsul de care aveți nevoie.

O largă selecție

În magazinul nostru veți găsi beton, blocuri de beton, capace de beton, funduri de beton, fortan și multe altele

Livrare rapida

Puteți comanda livrarea de bunuri de la noi și vă vom aduce rapid.

Întrebări frecvente

Ce marcă de beton să alegi?

Atunci când alegeți o marcă de beton, este necesar să vă ghidați de proiectul obiectului, de condițiile climatice ale regiunii noastre, precum și de locația obiectului de construcție. Pentru toate întrebările, puteți consulta specialistul nostru la tel. 0699 76 633

Spune-mi ce marcă de beton să aleg pentru construcția gardului pentru proprietatea casei private

Betonul mărcilor M250, M200 și M150 poate fi folosit pentru a crea fundația gardului. Este necesar să fiți ghidați de proiect și să țineți cont de caracteristicile locației obiectului, condițiile meteorologice, compoziția solului.

Ce determină rezistența și durabilitatea betonului?

Forța și durabilitatea betonului depind de marca selectată de beton. Cu cât gradul de beton este mai mare, cu atât proprietățile de rezistență și durabilitatea amestecului sunt mai mari. Marca betonului este determinată de raportul dintre numărul tuturor componentelor betonului: nisip, piatră zdrobită, ciment, apă, aditivi.
Puteți comanda orice marcă de beton sau mortar de la noi. De asemenea, vom produce amestecul în conformitate cu specificațiile clientului.

Se poate pune beton în timpul ploii?

Nu, nu poți. Când apa intră în amestecul de beton, o încălcare a raportului apă-ciment și, în consecință, o scădere a gradului de beton. Astfel, calitatea betonului se deteriorează.

Cât timp trebuie să pun beton?

Amestecul de beton începe să se stabilească după aproximativ 1,5 ore de la producție. Setarea completă a amestecului are loc după 4 ore. Astfel, puteți lucra cu amestec de beton timp de aproximativ 3 ore. Pentru a încetini setarea, folosim aditivi speciali pentru modificatori de beton. La cererea dvs., putem pregăti betonul cu un timp de setare prelungit.

Completează rapid comanda

Experții noștri vor îndeplini comanda cât mai curând posibil.

Oferte speciale

Clienții obișnuiți primesc reduceri și oferte excelente

Adresa noastră